My Fatfight

Alla inlägg under augusti 2012

Av MrsE - 8 augusti 2012 08:15

Hej alla!!


Var så nära att skriva flera gånger igår, men det kom saker imellan hela tiden. Inte för att det var en fullspäckad dag på några sätt, men det finns att göra endå. Avslutade kvällen med en promenad ner till affären för  att köpa några ramlösa, och sedan en tur till ett utkikstorn. Satt där på klipporna som fanns runt om..och bara..satt. Så härligt att komma utanför sina 4 väggar och vardagskaoset som finns. Lite frisk luft, efter att det har regnat hela dagen. Men vägen dit var kantad av så j-vla många äckliga sniglar, så jag ville igentligen inte gå tillbaka ner :-) Nej fy faen...en och en går väll bra, men när dom ligger i klungor om 10-15 st, nej då kräks jag nästan.


Idag skall jag träffa vännen H, vi skall ta oss en mysig lunch nere på ett litet krypin vi hittade när vi var och käkade en kväll. Myspys på hög nivå blir det. Hon börjar jobba snart, så man får passa på. Jag skall även till ett ställe och kolla ifall jag skall göra min praktik där. Kan nog bli kul.


Känns som en evighet innan jag får veta något om BL och jag försöker få tiden att gå. Jag vet att jag kommer bli skitbesviken om jag inte kommer med. Det kommer bli ett tungt slag...för då står jag ju där igen. Tillbaka på ruta 1, utan att veta vart jag skall. Utan att ha lärt mig ngt nytt, utan att ha kraften eller motivationen som det ser ut nu iallafall. Men jag måste ju köra på..vet bara inte hur det skall gå till..Finns oerhört många saker som skulle kunna motivera mig till tusen. Och det gör dom..i ett par veckor. Sedan är det tillbaka till gamla rutiner. Jag m å s t e verkligen få hjälp..undra om BL guden har hört mina böner ;-)


Lite mer kaffe, sedan skall jag göra iordning mig, och se till att skeppet håller sig flytande medans jag är borta. Lunch finns det..ja det gäller att planera när man skall göra ngt så lite som en tripp till stan. Bro är snäll att hålla ett öga på barnen..så att mamma kan slappa ett par timmar.


Ha det bäst!!





Av MrsE - 6 augusti 2012 14:12

Här regnar det för fullt..som vanligt har jag tur med vädret när det skall göras saker. Och som vanligt väntar vi till sista dagen med att göra saker...får nästan skylla mig själv tycker jag.


Blev iallafall som dränkta katter när vi sprang ute och letade efter en.byggnad i regnet, och det blev ingen lekplats. Och ingen McDonalds heller. Nej det blev thai mat. Ok..det var gott!!!!!! Barnen smaskade på bra också, ja eller stor iallafall. Liten knaprade på några räkchips och minivärrullar. Och nej, jag skall inte käka thaimat. Jag skall inte käka alls känns det som, men det är svårt. Särskilt eftersom det är favvomaten.


Vägde mig imorse. Har jag ju inte vågat göra på ett tag. För jag vet att det inte funkar med maten, så varför deppa sig själv med mer skit..
Men jag vägde iallafall 131,2 kg. Samma som innan. Förvånad att det inte är upp, och givetvis deppad för att jag inte klarat av att gå ner.


Nu lite vila i sängen för ryggen. Oh min kropp!! Ont överallt..känner mig som en tant. Mina knän är ju inte att leka med och min rygg gör ont. Jag har huvudvärk jämt och trött. Finns det ngt som funkar bra. Ja..käften verkar det ju som ;-)


Nej en powenap, sedan är jag som en ny kvinna!!
Later!!

Av MrsE - 5 augusti 2012 23:17

Nej nu får jag ta och lägga mig. Mitt problem är att jag inte kan lägga mig om jag inte är jättetrött. Skulle vilja kunna slappna av..men det är som att hundra tankar far runt i skallen. Funkar lite bättre när jag har en bra bok..som för övrigt snart är slutläst. Ja den räcker bara i några dagar..en bra bok är bättre än godis..haha.

Imorgon skall vi alla till stan, det blir nog McDonalds för barnen och bror..kanske jag kan ta en sallad där. Gillar donken..käkar väldigt sällan där. Käkar snabbmat väldigt sällan faktiskt. Inte det som är min last. Men jag har så svårt att sitta och käka ute. Känns som att alla dömmer mig..alla stirrar och tror att jag käkar fär 3-4 ggr i veckan. Nej..jag gillar det inte och underviker det om jag kan.

Nu...sova. Eller läsa. Höres snart igen!!

Av MrsE - 5 augusti 2012 11:04

Julmusik strömmar ut från barnens rum..haha, ja liten gillar låtarna. Vill att jag skall sjunga En sockerbagare och Tipp tapp nästan varje dag. Ja det är väll inte så långt kvar till jul antar jag. Lika bra att öva ;-)

Idag gick jag inte upp fören halv 8..helt underbart. Men har haft en mycket otrevlig dröm i natt så den lämnade sina olustiga spår. Men det är ju bara en dröm..jag vet.

Skall nog iväg till stan sedan, ser ut att vara ok väder. Liten skall sova innan känner jag..annars blir det grinigt. Skall bli kul att komma iväg lite..även om det bara är en lekplats. Det räcker för mig ;-) Jag begär inte mycket.

Får en oerhört nervös känsla i magen när jag tänker på BL..vill ju så gärna, vill inte tänka på det eller hoppas, men jag kan inte hjälpa det. Skall försöka att glömma av det..mmmm;-)

Ha det bra...vi hörs snart!!

Av MrsE - 4 augusti 2012 21:25

God kväll i stugan. Här tittar jag för fullt på Twilight..3:e delen blev det ikväll. Besatt?? Nja kanske det..haha. Ok..har sett alla filmer X antal gånger. Men bara för att jag 1. Älskar vampyr stories, 2. Älskar en bra kärlekshistoria...blandningen är perfekt i dessa filmer..plus att jag är ett stort fan av Robert. Ja han är en duktig pöjk ;-)

Annars har det varit en bra lördag. Jag, bro och liten var ute och lekte innan..härligt väder. Solen sken men det blåste lite. Ja det gillar denna tjockisen.
Sedan god fisk till middag och bad av liten. Stor är ju som jag berättat innan inte någon ute person, men imorgon skall vi försöka ta oss ner till stan och en stor lekplats där. Om det inte regnar..allt annat väder trotsar vi ;-)

Nej..nu skall jag återgå till filmen..hoppas att ni haft en bra dag. Vad brukar ni hitta på under helgerna?? Skall det vara slapp eller fullt ös??

Kraaaam alla goa som följer mig..jag är tacksam för alla kommentarer och besök.

Later!!!

Av MrsE - 4 augusti 2012 13:40

Ligger och läser en bra bok som jag köpte på centralen igår. Mannen som föll i glömska av Mia Ajvide. Jag har läst hennes man John Ajvide Lindqvists alla böcker, och tänkte att jag skulle prova en av hennes. Så jädrans bra. Samma mystiska, overkliga men verkliga och spännande känsla som hennes mans böcker. Jag älskar verkligen att läsa. Det har jag alltid gjort. Slukar det mesta, romaner, rysare, skönlitteratur, drama..gillar böcker som är skrivna av utländska författare som handlar om deras länder och kulturer. Rekommenderar starkt En morgon i Jemin..så bra.

Idag blir det stekt fisk till middag..med wookgrönsaker. Passar kanske sådär ihop på pappret men det blir nog gott!! Lite utelek skall vi nog hinna med också..liten vill ju gunga!! Annars händer det inte så mycket..lungt och stilla denna lördagen.

Höres!!!

Av MrsE - 3 augusti 2012 18:48

Hej alla!!

Sitter här med megahuvudvärk..får bli att knapra en tablett snart.

En liten sammanfattning av dagen för er som ej orkar läsa mina osammamhängande, lite felstavade mobilbloggningar från dagen :-)


Jag begav mig på förmiddagen, med tåget mot gbg. Var framme i god tid innan mötet, strosade runt lite, käkade några tuggor av en trist sallad, var nervös och förväntansfull.

Kommer till hotellet ca 15 min innan mötet, ser några andra tjejer som sitter där. Men jag känner att jag vill inte glo för mkt, för det kan ju bara vara så att det är krafiga hotellgäster..pinsamt isåfall :-) Men jag blev uppkallad ganska fort, till ett rum som hade Biggest Loser loggan på sig. Träffade en jätte trevlig tjej, hade verkligen tur med det. Det var som att sitta och snacka med en bekant, det flöt på bra och vi snackade om andra saker än vikten också. Jag försökte hålla mig lugn, men det är ju så mycket man vill få med. Jag fick inte berättat ens en liten del av det jag ville, men jag tror också att hon ville se ifall man har talets gåva, eller ifall man typ är supernervös, och inte kan prata. Och det har ju inte jag ngt problem med iallafall..haha.

Sedan var det en kort presentation som spelades in på film, och några kort. Lite information, om datum och sådant. Nu väntar jag bara på att bli kallad på slutcastingen i stockholm i slutet av månaden. Dit kommer de som castingintervjuarna tycker skulle passa bra i programmet. Sedan är det upp till nissen där uppe att bestämma vilka som skall vara med. Snabba puckar, och man får reda på kanske en vecka innan inspelningen börjar att man kommer med.

Så nu kommer det bli en lååååång väntan till den 20:e. Superspännande.

Jag har verkligen gjort allt jag kunnat för att visa vem jag är, och nu ligger det inte i mina händer.


Bro hade hand om barnen, och det hade gått bra. mina små godingar. Skulle jag kunna lämna dom för att kämpa med vikten? Tja, det skulle bli det svåraste jag gjort i mitt liv, men det skulle vara värt det. Dom skulle få en aktiv, glad mamma som skulle leva längre och vara lycklig. Det kanske kan vara värt några veckor? Ja det tycker jag..även om det skulle bli kanonjobbigt.


Snart skall liten lägga sig, sedan blir det lite te och en film tror jag. Trött i huvudet...


Ha en bra fredagskväll!!


Av MrsE - 3 augusti 2012 14:16

Ok..utkommen från castingen. Helt skakis, men glad. Jag känner att jag fick fram det om mig som är viktigt, och tjejen som intervjuade var så trevlig att prata med så det känndes som en gammal vänn. Kort inspelning och kort hanns med..och nu skall jag hem!! Besked kommer 20;e tyckte jag hon sa så det är bara att vänta!!!!

Hörs!!

Presentation


Enough is enough! Följ min kamp mot mina oönskade kilon. När denna resa är över skall jag ha gått ner ca 60 kg, och det kommer inte bli enkelt! Men jag kör på, vad har jag att förlora?!

My fatfight

13/2: Startvikt: 136,6 kg

16/4: 136,6 kg (igen!)

20/4: 135,6 kg (-1,0 kg)

23/4: 134,1 kg (- 2,5 kg)

25/4: 132,4 kg (- 4,2 kg)

30/4: 131,0 kg (-5,6 kg)

4/5: 129,9 ( -6,7 kg )

7/5: 130,9 (-5,7 kg)

14/5: 132,1 (-4,5 kg)

21/5: 131,2 (-5,4 kg)

28/5: ?????????

4/6: 131,5 kg (-5,1 kg)

1/10: 130,5 kg (-6,1 kg)

8/10: 130,0 kg (-6,6 kg)

15/10: 130,4 kg (- 6,2 kg)

22/10:127,2 kg (-9,4 kg)

29/10: 125,2 kg (-11,4 kg)

Mina mål

Delmål 1: -10 kg 25/10/12

Delmål 2: -15 kg

Delmål 3: -20 kg

Delmål 4: -25 kg

Delmål 5: -30 kg

Delmål 6: -35 kg

Delmål 7: -40 kg

Delmål 8: -45 kg

Delmål 9: -50 kg

Delmål 10: -55 kg

Slutmål: -61 kg

Vi är med i BOL 2012

Hejdå kilon!

Kvar till premiären!

Gästbok

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25 26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards